Начало
Продукти
Каталози и брошури
За CIMCO
Новини
Контакти

Хидравлична система GENiUS 2.0

Изтегли брошураСистема куфари за инструменти Diamant


Какви качества и функции бихте вложили във вашият куфар за инструменти, ако можехте сами да определите неговата конструкция? Този и някои други въпроса поставихме на електротехници и инсталатории по време на проведеното от нас пазарно проучване. Целта на проучването беше да създадем система от куфари за инструменти, задоволяващи актуалните изисквания на пазара на 100%.

Освен избора на правилният материал и неговата обработка, обърнахме специално внимание на техническите компоненти на новата система куфари за инструменти. Проучването показа, че всички анкетирани са на мнение, че здравината и дългият живот на куфара са най-важното му качество. Освен това всеки компонент на куфара трябва да бъде заменим и да може да се ремонтира самостоятелно. Всички резултати от проучването доведоха до революция в куфарите с твърди страници и ние сме горди да ви представим нашата нова система куфари за инструменти Diamant :

Изцяло новата рамка гарантира изключителната стабилност на основните компоненти. За разлика от досегашните материали тук се използва усилена отлята алуминиева рамка, с много висока устойчивост на усукване. Благодарение на специално разработеният за този куфар производствен процес създадохме панти за отваряне и затваряне на двете половини на куфара, които са вградени в рамката и не трябва да бъдат завивани или занитвани.

По същият начин са вградени и крачетата, осигуряващи не само стабилното поставяне на куфара, но и дистанция от пода, което допълнително предпазва пантите от прах и замърсяване.

Страниците на куфара са произведени от ABS-пластмаса и са скосени на ъглите ...повече >>

Изтегли брошураКлещи за винтове


Патентованите и отлични в съотношение цена-качество клещи за винтове са абсолютна новост за оптималното решаване на проблеми със затегнати, замърсени или корозирали винтове.

В допълнение на това клещите разполагат с прецизни индуктивно закалени режещи повърхности (около 58 HRC) за твърди, средно твърди и меки проводници (CIMCO-Арт.№: 10 0352).

С помощта на хоризонтално и вертикално назъбените, и извити захващащи повърхности клещите развиват всички самонарезни и метрични резби.Специално оформената глава на клещите обхваща винта сигурно и развива всеки винт, който не би могъл да бъде отстранен с конвенционалните инструменти.

Клещите за винт се предлагат в два варианта:

130 мм CIMCO-Арт.№: 10 0350
160 мм CIMCO-Арт.№: 10 0352Соларни инструменти

Изтегли брошураКабелно полагане, лесно като детска игра...

С новите системи за кабелно полагане и изтегляне на CIMCO и техният огромен асортимент от принадлежности ние ви представяме една система, която значително опростява кабелната инсталация в областта на сухото строителство, кабелното полагане в мазилката и окачените тавани.

Системата се състои от различни, дълги около 1 м. щанги от фибростъкло с различни радиуси на огъване и богат асортимент от накрайници и принадлежности.
Според конкретната ситуация може да се избира между твърди, гъвкави и високо гъвкави щанги. Твърдите щанги са с радиус на огъване по-голям от 4метра, докато при гъвкавите този радиус е по-малък от 1 метър. Благодарение на различните варианти е възможно да се достигне до най- недостъпните места.

Друго голямо предимство на системата е бързото и лесно полагане на кабели във вече изградени стени от гипсокартон. За различните ситуации CIMCO предлага различни комплекти, съобразени с областите на приложение и съответно с различно съдържание.

Така например комплекта щанги MEGA (CIMCO-Арт.№ 14 7300) освен 16 метра щанги съдържа и една фосфоресцираща щанга, която обикновенно се слага в края, за да могат щангите да бъдат локализирани при големи разстояния. От помощ е и доставеното с този комплект мини фенерче, с което се осветяват местата на които няма достъп.

Различните завиващи се накрайници и водещи глави, както и магнитна верига придават завършеност на тази програма и обуславят широкото и приложение.

Магнитната верига е предназначена за отстраняване на метални предмети от кабелните канали, както и за кабелно полагане без необходимост от помощта на друг ...повече >>Спрей за тестване на датчици за дим

Датчиците за дим и свързаната с тях противипожарна сигурност не могат да бъдат подценявани нито в жилищните сгради, нито в обществените и производствени помещения.

За да се гарантирана сигурността в случай на пожар, не е достатъчна само редовната смяна на батериите, а трябва да се проведе и функционален тест на отделните датчици.

Новият тестов спрей за димни датчици на CIMCO е специален газ за бърза и надеждна проверка на функционалността на фотоелектрични (оптоелектронни) датчици за дим. Функционалният тест се провежда без да залепва по електрониката. По този начин се установява, че датчиците функционират правилно.

Съдържание 250 ml - за повече от 150 теста.

CIMCO Арт.№ 15 1126